PuurOsteo is gevestigd in Paramedisch Centrum Stiphout – Dorpsstraat 51 – Helmond
Ikigai – centrum voor vitaliteit – Brederostraat 3 – Nuenen |   06-29409951   |   info@puurosteo.nl

PuurOsteo is gevestigd in:
Brederostraat 3 - Nuenen
06-29409951   |   info@puurosteo.nl

Barbara
van der Leij

Ik ben in 1973 geboren en opgegroeid in Duitsland, in de buurt van Münster. In 2000 ben ik naar Nederland verhuisd en woon nu met mijn echtgenoot en twee kinderen in Nuenen.

Een aantal jaren geleden kwam ik als patiënt in aanraking met een osteopaat. Ik was onder de indruk van de mogelijkheden van osteopathie en besloot om de opleiding tot osteopaat te volgen op het College Sutherland te Amsterdam.

Het blijft voor mij fascinerend op hoeveel verschillende manieren een lichaam kan reageren op klachten, beperkingen en pijn. Dit vraagt bij iedere patiënt en iedere klacht een andere, op het individu aangepaste, behandeling. Ik zie de grote uitdaging in mijn vak om in het complexe systeem van het lichaam een bijdrage te kunnen leveren aan een beter en gezonder functionerend lijf.

Om de woorden van A.T. Still te gebruiken: 

“It is the object of a
physician to find
health, anyone can find disease”

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de klimhal en in de natuur rondom Nuenen. Mijn vakantie – zomers en winters – breng ik het liefst door in de Alpen. Wandelend, klimmend of skiënd kan ik ontzettend genieten van de natuur en de bergen.

Barbara is gedreven en werkt heel professioneel. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen om in no time het probleem helder te krijgen.

Ze werkt heel subtiel en toch voel je dat er van alles verandert. Ik vond het prettige behandelingen en ik heb er veel baat bij.

– Saskia

osteopathie behandeling bij kind met buikpijn en hoofdpijn
osteopathie behandeling bij vrouw met pijn in haar nek
met osteopathie weer soepel en pijnvrij bewegen
behandeling bij huilbaby met krampjes