Puurosteo – praktijk voor osteopathie
Brederostraat 3 – Nuenen |   06-29409951   |   info@puurosteo.nl

PuurOsteo is gevestigd in:
Brederostraat 3 - Nuenen
06-29409951   |   info@puurosteo.nl

Ik ben enthousiast over de behandeling van Barbara. Na de eerste keer merkte ik dat het lichaam een balans aan het zoeken was, er gebeurde iets! Ik voelde een soort spierpijn. Na een paar keer behandelen verdween mijn klacht. Barbara is een fijn en persoon waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. De behandeling zelf vond ik prettig en ontspannend, kortom echt een aanrader.

- Evelien van Deursen

logo puurosteo

Zeer tevreden over de prettige en deskundige behandelingen bij PuurOsteo. Barbara is een rustige en integere behandelaar. Met haar behandelingen komt mijn lichaam weer in balans en verdwijnen mijn klachten.

- Mieke Maas

logo puurosteo

Ik ben nu voor de derde keer voor een behandeling bij puurosteo geweest en voel me energieker en krachtiger dan voorheen. Ik voel echt dat Barbara een buffer aan het creëren is waardoor ik beter in mijn vel zit.
Aanrader voor eenieder die vermoeid is en medisch onverklaarbare klachten heeft. Mij heeft het in ieder geval een juiste richting gegeven.

- Rene van Doren

logo puurosteo

Klachten van een zenuwpijn onder mijn knieholte deden mij bij Barbara belanden.

Zij heeft na een gedegen onderzoek (heel mijn lichaam werd gescand) de beste volgorde van gevonden vastzittende organen behandeld. Uiteraard in overleg.

Na de eerste behandeling voelde het al heel goed. De pijn klachten in de knie holte verdwenen grotendeels.
Daarbij voelde ik mij veel energieker dan voor de behandelingen. Meer in evenwicht.

Het heeft mij doen beseffen dat ik met bepaalde klachten graag weer naar haar toe zal gaan. Ook ga ik als ik nog geen klachten heb maar wel een vaag gevoel van niet helemaal pluis heel graag weer een osteopaat bezoeken.

Het scannen en laten voelen wat niet optimaal functioneert en dat later ook zo ervaren is voor mij heel waardevol om gezond, energieker en levenslustig te blijven.

- Geke

logo puurosteo

Verschillende keren bij Barbara geweest. Ze luistert goed naar de klachten en sluit op jouw wensen aan. Een hele prettige ervaring.

- Esther Rook

logo puurosteo

Nu voor de tweede keer geweest voor ons zoontje van 17mnd.. Weer fantastisch goed geholpen en wat een rust en kundigheid straalt ze steeds uit. Volste vertrouwen in de goede hulp die ze kan geven.

- Peter en Talien Schifferling

logo puurosteo

De behandelingen bij Barbara waren prettig om te ondergaan (voelden vaak als een diep ontspannende massage) en met drie behandelingen was mijn klacht verholpen.

- Aukje

logo puurosteo

Mijn ervaringen bij Barbara zijn zeer positief. Ze heeft me al een aantal keren van zeurende pijntjes verlost. Daarbij luistert ze goed en kijkt ze verder dan de pijnlijke plek omdat de oorzaak vaak ergens anders ligt.

- Yvonne

logo puurosteo

Ik voelde me begrepen in mijn klachten. De behandeling heeft geholpen.

- San Hagen

logo puurosteo