Ontwikkelingen in de praktijk

Na enkele jaren met veel plezier in Stiphout te hebben gewerkt is het tijd voor verandering:

Ik ga per 1 december 2023 stoppen in Stiphout en alleen nog in de praktijk in Nuenen werken. In december en januari zal ik op dinsdag en donderdag aanwezig zijn in de Brederostraat 3 in Nuenen. Dinsdag is het mogelijk om afspraken in de avonduren te maken. Hoe mijn werkdagen/tijden vanaf februari zullen zijn weet ik op dit moment nog niet, ik zal jullie hierover op de hoogte houden middels een nieuwsbrief en op mijn site.

De behandeltarieven per 1 januari 2024
Eerste afspraak: 100 €
Vervolgafspraak: 100 €
Vervolgafspraak kind: 73 €

Enkele woorden over de herfst en mijn eigen proces
Over het algemeen betekent de herfst een tijd van vertraging en naar binnen gaan, zowel fysiek als mentaal. In de herfstperiode ga je dus letterlijk uit de ‘doen’ modus, je gaat terugschakelen en meer rust inbouwen in je dagelijkse activiteiten. Voor mij betekend het dit jaar dat ik extra tijd neem om verder te herstellen van mijn ongeluk eerder dit jaar. Ik ben de afgelopen maanden verbazingweekend snel en goed hersteld. Maar ik voel ook dat ik op energetisch niveau nog niet zo fit ben zoals ik graag zou willen.
(met andere worden: ik ben nog te vaak te moe).

Toekomstplannen
Voorlopig zal ik werkzaam zijn in de praktijk in de Brederostraat 3 in Nuenen. Voor de toekomst zijn mijn collega Marylse Vis (acupuncturiste) en ik op zoek naar een praktijk locatie waar verschillende paramedische disciplines aanwezig zijn. Mocht je een locatie weten waar evt interesse is voor nieuwe collega’s – laat het me weten.

Met lieve groeten,
Barbara van der Leij

Barbara van der Leij