Corona-PuurOsteo is weer open!

PuurOsteo is weer open!

Door de coronamaatregelen was de praktijk geruime tijd gesloten. Per 11 mei kunt u weer terecht in de praktijk. U kunt een afspraak maken via e-mail, telefonisch of per tekstbericht. Ik ben in Stiphout aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag en donderdag is het -in samenspraak- ook mogelijk om afspraken in de avonduren te maken.

Om de uitbreiding van het coronavirus blijvend te vertragen is het de komende tijd belangrijk om het risico op besmetting laag te houden. Voor een bezoek aan de praktijk gelden de volgende maatregelen:

  • kom indien mogelijk alleen naar de praktijk
  • graag handen desinfecteren bij binnenkomst (ontsmettingsmiddel is aanwezig)
  • u kunt direct doorlopen naar de behandelkamer (rechtdoor), u hoeft niet in de wachtkamer plaats te nemen
  • gebruik van het toilet is in principe niet toegestaan, uitzonderingen zijn uiteraard mogelijk
  • voor en na uw behandeling worden behandeltafel, deurklinken, handgrepen en aangeraakte oppervlaktes schoongemaakt
  • bij verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid en/of koorts mag u helaas niet naar de praktijk komen, afzeggen van een afspraak is dan kosteloos mogelijk 

De overheid heeft osteopaten niet verplicht persoonlijk beschermingsmateriaal te dragen. Desondanks zal ik tijdens de behandeling een mondkapje dragen. Daarmee breng ik het risico op infectie verder omlaag. U mag zelf kiezen of u een eigen mondkapje wilt dragen. Het houden van 1,5 meter afstand gaat bij de osteopaat niet lukken. Een behandeling verloopt echter net als voor de komst van het coronavirus.

Ik wens iedereen veerkracht om met zijn persoonlijke situatie om te gaan. Probeer (zeker als u veel thuis bent) in beweging te blijven. Hou structuur in uw dag, zorg voor regelmaat in uw eet- en slaappatroon. De omstandigheden zijn dan misschien niet ideaal, er zijn iedere dag keuzes waar u wel invloed op heeft. Uw lichaam zal dankbaar zijn voor aandacht en beweging. 

Indien U graag op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen in de praktijk laat uw emailadres hier achter. 

Pas goed op uzelf en op elkaar!

Barbara van der Leij

Barbara van der Leij